Word lid

Lidmaatschap

Voor het lidmaatschap ontvangt u o.a. een mooi verenigingsblad waar u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen binnen de vereniging en andere activiteiten die mede te maken hebben met ons mooie Spaanse paard.

Lid: € 75,-
Jeugdlid t/m 17 jaar: € 20,-
Gezinslid: € 30,-
Lid buitenland: € 85,-

De contributie wordt geheven per kalenderjaar. word je na 30 juli lid, dan betaal je € 37,50 voor het lopende jaar.

Het lidmaatschap wordt jaarlijks automatisch verlengd.

Als lid ontvangt u 3x per jaar ons verenigingsblad “Pura Pasion”, maandelijks automatisch onze nieuwsbrief in uw mailbox en wordt u ook per mail op de hoogte gehouden van al onze activiteiten.

Tevens krijgt u als lid korting op inschrijvingen op clinics en andere activiteiten van de vereniging.

Wilt u zich aanmelden als lid van onze vereniging, neem dan contact op met de vereniging of download het inschrijfformulier.

Email: info@verenigingspaanspaard.nl

Lidmaatschap beëindigen

Wilt u het lidmaatschap beëindigen, stuur dan een e-mail naar info@verenigingspaanspaard.nl

Opzegging van het lidmaatschap kan slechts geschieden tegen het einde van een boekjaar,

mits schriftelijk en met inachtneming van een opzeggingstermijn van ten minste vier weken.