Premiekeuring

Fokker of standhouder

Adverteren & Sponsoring

Partners 2021

Met trots kondigen wij de 3e Campeonato centro Europeo de caballo Español 2021 aan.

Deze vindt plaats in het weekend van 4 en 5 september 2021

Rijhal De Damburg
Eikenlaan 1
3950 Bocholt
BELGIË

Morfologische en functionele wedstrijd van de PRE

Tijdens deze wedstrijd worden deelnemende PRE hengsten, merries en ruinen uit Nederland, België, Duitsland, G.H. Luxemburg, Frankrijk en Spanje voor het oog van een groot publiek door een officiële Spaanse jury beoordeeld op uiterlijke schoonheid en bewegingskwaliteiten. Dit gebeurt zowel aan de hand als ook onder het zadel. De merries en jonge paarden zullen voorgesteld worden op zaterdag, de hengsten zullen elkaar het vuur aan de schenen leggen op zondag.

De inschrijvingen zijn momenteel nog niet geopend.

Vind hier de deelnemers van de Morfologiewedstrijd.

Voorlopig programma

Dressuurwedstrijd

De Masters van het Iberische paard België organiseren een wedstrijd op zaterdag. Zowel PRE’s als Lusitano’s zullen strijd leveren in  klassieke dressuurkleding of in traditionele kleding in specifieke dressuurproeven van jonge paarden tot Grand Prix.

Startlijst dressuurwedstrijd MCI-BE

Working Equitation

De wedstrijd Working Equitation op zondag 30 augustus wordt georganiseerd door Flanders Working Equitation.

Informatie en inschrijven kan bij Flanders Working Equitation.

Startlijst WE-wedstrijd

Demo’s & shows

Verschillende demonstraties en shows zullen gegeven worden tijdens het weekend, dit zal groot en klein fascineren! Dit zal plaatsvinden zaterdagavond en zondag gedurende de dag. Een gratis bezoek kan niet ontbreken!

Informatie vind je hier.

Spaans dorp

Een Spaans dorp met Spaanse delicatessen in het hartje van het evenement. De bezoekers hebben de mogelijkheid om te flaneren tussen diverse standjes en te genieten van Spaanse specialiteiten. Daarnaast zullen ook enkele exposanten aanwezig zijn met typische Spaans paarden- en ruitermaterialen. Zij staan jou bij met raad en daad. Klik hier als jijzelf interesse hebt standhouder te zijn in ons Spaans dorp.

Gratis entree op het volledige evenement!

Informatie ism ANCCE-Bélgica